A K T U E L L T !!

26.11 Julmys och Julinspiration vid Petterssons Trädgård kl 18.00. Sätt några extra euro i fickan för kaffe&dopp. Samåk gärna.

Vi vill gärna ha fler föreningsmedlemmar till "some"-gruppen (socialamedier). Vi i Some-gruppen hjälps åt att hålla föreningens info i sociala medier up-to-date. (Bloggen, Instagram och Facebook). Kom med, det behövs inga förkunskaper, vi hjälps åt och lär oss av varanadra.

Hur blir jag medlem?

Är du intresserad att bli medlem i föreningen Norra Österbottens Trädgårdssällskap?
OBS! Föreningen byter leverantör av medlemsregister, därför går det  i nuläget endast att bli medlem i föreningen genom att skicka ditt namn, telefonnummer, e-mailadress och postadress via e-mail på adressen blomster.jakobstad@gmail.com

Medlemsavgiften är 12€/år. Du får ett bankgiro hemskickat och därefter kommer ditt medlemskort.
Du får varje vår hem ett nytt bankgiro för att förnya ditt medlemsskap, samt hemskickat ett nytt medlemskorte. Kortet byter färg varje år, så kom ihåg att ta med kortet med rätt årtal för att kunna utnyttja dina förmåner på följande ställen [här]
Som medlem kan du delta på månadsmöten, föreläsningar, event, utflykter och trädgårdsresor. Vi har även ett fint samarbete med flera lokala företag som erbjuder en rabatt för alla våra medlemmar.


Tack för visat intresse och välkommen med i föreningen.
Vi ses!

Inga kommentarer: