torsdag 23 juni 2011

Kom med på dags utflykten!

Hej igen!

Nu är det hög tid att anmäla sej till bussresan som går till Seinäjoki den 2 juli! Lis-Marie vill ha in anmälningarna före måndagen den 27 juni. Alltså inkommande måndag.

 

Hur bussen åker kommer i minneslistan senare. Vi ska besöka åtminstone en handelsträdgård och så ser vi vad Lis-Marie har hittat för privata trädgårdar. Visst låter som en skön dag!

Måste bara nämna gårkvällen. Det var ju en skön tillställning med Öst som vant demostrerade mosamattsbindning och hade mest hela tiden en skara intresserade omkring sej.

Likadant hade vi som sålde plantor vid föreningens plantjippo, hann knappt få priset på dem förrän de bytte ägare.

Och så starka killar som reste midsommarstången och flinka damer som band vackra buketter. Applåder och så följde dans kring stången till Max Portins dragspelsmusik.

Aspegrens caféflickor sålde kaffe och bulla, mjöd och saft. Den byiga vinden försökte ställa till oreda men fick ge vika för solen som värmde skönt.

Önskar alla en riktigt skön midsommarhelg!

 

 

 

 

2 kommentarer:

Gun sa...

Sommaren fortsätter med stekheta dagar. Vi som var med till Seinäjoki fick även njuta av hettan och flera fina trädgårdar. Vi besökte även en handelsträdgård. Ett speciellt Tack till Lis-Marie som skött om att resan fungerade bra.

Ett tips inför semestern: Gå in på Vasas hemsida för trädgårdsodlingens vänner där kan man se datum och namn på de personer som håller öppen dag för ett besök i deras trädgård. Jag läste sidan i kväll och kunde konstatera att första datumet gått men ännu finns det möjlighet att åka runt den 14.7 om man har lust.

Lis-Marie sa...

Tack för responsen. Alltid bra när folk kommer med åsikter.