söndag 24 februari 2013

Årsmötet och mycket mera.

Onsdagen den 8 februari höll NÖT årsmöte på Svenska gården.


Det är väl inte mycket att orda om det. Det blev omval på i princip alla poster! Och det är väl inte så dåligt. Tyder på att allt är bra omskött!!! Eller hur!P4220006[1]

Sonja kom och berätta mer i detalj om Damnarks resan. Hon visade bilder och berättade om trädgårdarna. Ännu finns plats så du kan anmäla dej på tel 050-3826629. Vill du ha programmet så ta kontakt så sänder jag det åt dej. Eller gå in på oktober 2012  i spalten till höger, där finns programmet också.

Du kan googla: Alstedgaardhaven, Peter Hansens havne i Nakskov, FaaborgFjord hotell, De japanske Haver i Broby, hemträgården Wichmann i Hårby, Egeskovs slott, Lille Malunds Have i Klovborg här finns massor med bilder och annat smått och gott som vi får uppleva på resan...  Kom med!

Detta är camelia som enligt odlaren borde blomma när vi kommer dit!

Nu nåt helt annat!!  Så var Fredrik och jag på ett "brainstorming" möte med andra föreningar från Finlands Trädgårdsförbund och det var intressant. Statens subventioner försvinner så småningom och då måste man se om sitt hus. Bl.a. tidningen Trädgårdsnytt är i farozonen. Men enligt "motorn" i förbundet Nina Holmlund, så kom det många intressanta synpunkter ur vår dag som styrelsen nu skall försöka bena ut. Vi får hoppas att det blir en bra lösning på problemet så småningom!

NÖT fick också ett fint omnämnande när de övriga föreningarna tyckte att vi var en stor och ung förening. Då pöste man ju till lite.... Vår blogg fick bra feedback också. Kanske nåt liknande kommer upp i vår takorganisation. Tror att det ligger i tiden!

Men nu ser jag att det droppar från taket och solen skiner såååå.... uuuut!!!!

Vi ses!


have_maj_2010_1_250[1]havedage[1]

 

 

 

Inga kommentarer: