fredag 5 juli 2013

Måndagsträff i hemträdgårdar.

 

Hemträdgården sistaHEMTRÄDGÅRDSBESÖK

 

I början av juli fick vi besöka 2 olika hemträdgårdar i nejden.  Ann-Kristin och Annika som har firman trädgårdsfix. Båda damerna har ett brinnande intresse för trädgården, intresset tog sin början som för många andra då barnen blivit större. De utbildade sig till trädgårdsmästare och har som slutarbete skapat terapiträdgården som finns vid hvc. Detta arbete inleddes hösten 2003 med bidrag från Svenska kulturfonden.

Men nu till hemträdgårdarna.  Det är alltid trevligt att besöka andras trädgårdar. Vi var ca. 50 personer som fick ta del av 2 välfyllda trädgårdar. Här fanns stora rabatter med perenner, buskar och stigar som tog en runt i trädgården. Vattnets porl hördes lite här och där. I trevliga köksträdgårdar med pallkragar lyste grönskan med både sallad, lök och en jättestor libbsticka.

Text Gun Nylund.

Hemträdgård 1Hemträdgård 2        Dessa är från Ann-Kristins trädgård

hemträdgård 3Detta är Annicas trädgårdhemträdgård 4

Tack flickor för att vi fick komma och titta på era trädgårdar.


Hörde att det var jättemånga som besökte trädgårdarna så det är ett tydligt tecken på att just hemträdgårdar är populärt! Inte för att jag inte skulle ha velat vara med men jag har ju så många ben att dra med mej och så ska jag ha privatchaufför också så jag får tåla mej till augusti då vi far till norra Sverige och se hur det ser ut där.

Ni har väl anmält er!!!  


Nu är det uppehåll till augusti då vi åker i väg till Sverige. Och sen har vi planerat in en massa roligt för hösten. Njut av trädgården och det väder naturen bjuder på!


     Vi ses!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer: