torsdag 3 oktober 2013

Nu brådskar det med foton till NÖT:s tävling

598Foton från egna trädgården ska vara oss tillhanda måndagen den 7 okt på vårt månadsmöte. Tiden har alltså blivit förlängd!


Vanlig storlek på fotona och namn och telefonnummer på baksidan.

Lite nytt från styrelsemötet.

  1. Minnesadresser finns till försäljnng på månadsmötena.

  2. Frågelåds frågorna och svaren ska vi försöka få in på bloggen. Kom med frågor till brevlådan så svarar Fredrik så fort som möjligt.

  3. Odlingtips från våra medlemmar presenteras vid varje månadsmöte. Lista finns på nästa möte så tänk ut om du har nån bra idé att dela med dej av.


 

Så fick jag ett mail från Margareta och Ingmar


Hej Gudrun.Tack för senast. Det var trevligt att träffa er alla. Det är lite extra gott när besökarna kommer från hemlandet.Lovade att jag skulle skicka lite info till er.

Det var många frågor om hur mina Clematis var så frodiga. Tänkte att jag upprepar svaret så kan ni diskutera detta på era träffar. Jag gödselvattnar mina Clematis från det att dom tittar upp ur jorden på våren till sista veckan i september. Vattnar med Plantagens flytande gödsel (vit plastflaska) var annan vecka. Clematisen sätter mera knoppar, orkar Sverigeresa NÖT 2013 043 mindrebättre utvecklas och blommar längre på hösten.Jag har börjat ge samma behandling till mina liljor men det återstår att se nästa år om det syns någon skillnad. Skall dessutom ge liljorna en näve hönsgödsel på våren. Har dragit slutsatsen att liljor är betydligt mera näringskrävande än man tror.

Eftersom jag har så mycket Hostor och pratade om att det finns hostor för alla platser i trädgården skickar jag med en bilaga om dom.

Hoppas ni fått mycket inspiration inför nästa sommar.

Du får ge ut vårt namn och adress och mail till medlemmar som är intresserade och alla är välkomna hit bara dom hör av sej i förväg innan dom kommer. Trädgården heter ’Himlen runt hörnet’. (en mycket god vän har gett den namnet)

Ingmars infoblad om olika hostor delas ut på månadsmötet.

 

Margareta och Ingemar WiklundHöst i trädgården 2013

Törnskatev. 14

90651 Umeå

Sverige

Vi ses!


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer: