onsdag 6 november 2013

Fototävlingen avgjord

ROS VinnarbildUlrika Wiik från Jakobstads fotoklubb kom och berättade om föreningens tävling "Fota din trädgård". Det var 52 bilder från 15 medlemmar som deltog i tävlingen. Vackert så!


Börje Nylund tog storslam och vann tävlingen med sin rosbild. GRATTIS! Följande fick hedersomnämnande: Gudrun Eklöv, Gudrun Andersson, Börje Nylund och Viveka Björk.

Vid uttagningen tittade man på kompositionen, skärpan, färgen och helheten i bilden. Och det är ju inte svårt att förstå varför denna bild vann!!! Eller hur!!! Det vinnande bidraget ska så småningom bli ett gratulationskort i föreningens regi.

  • I övrigt från mötet kan nämnas att kaffet serveras numera i början av mötet så kafferast[1]kan programmet hållas utan pauser.

  • En medlem berättade om sin majsodling. Nytt för många, som inte visste att man kan odla majs på friland här på våra breddgrader.

  • Fredrik plöjer sej vidare i Trädgårdens ABC och denna gång handlade det om gräsmattan. Inte helt aktuell just nu men bra att ha kunskaperna till våren!


Nästa gång vi ses är 2 december och ingenting annat. Det är höstens sista månadsmöte.

 

canstock16319907[1]Vi ses!


 

 

 

 


 

Inga kommentarer: