- A K T U E L L T -

Månadsträff måndag 18.10 2021 kl 18:30 på Hötorgscentret. Lotterivinster mottages med tacksamhet.

NÖT-Almanackan 2022 är under planering. Vi tar emot fotografier t.o.m 31.10 2021. Se inlägg 13.10 2022

div>
OBS! Medlemsförmånen vid K-Rauta uppdaterad 26.5 2021. Gäller alltså normalprissatta växter, samt växt- och odlingstillbehör. Gäller inte möbler, trädgårdsmaskiner, grillar, växthus, kompostorer osv.

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2021 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

måndag 18 augusti 2014

Höstens preliminära program

Höst i trädgården 2013 018Hej, nu regnar det, nu är det höst och med den kommer alla fritids intressen upp till ytan!!!


Styrelsen har hållit möte och sett lite på vad vi kan hitta på i höst. Och det visa sej att vi hade program så mycket att det räckte till våren också... Inte illa. Men såhär lyder det preliminära programmet ut:

  • 1 september åker vi till Torp handelsträdgård i Kållby och ser på tomatodlingen och allt annat de har. Sen åker vi vidare till Fresh Servant i Edsevö. Där ordnas en representations tillfälle av deras företag.

  • 22 september möte på hötorgcentret kl 19. Fredrik presenterar tomater som han odlat i sommar. MInns inte nu om det var 23 eller 32 sorter han odlat och om inte alla så många av dem har han med!

  • Förädlings info med Fredrik ska också rymmas in på detta kväll.

  • Så ordnas en fröbytarkväll på samma ställe. Ta med frön av överskottet av frön från er trädgård och få nåt annat spännande istället. Det skulle va trevligt om detta skulle fungera. Sätt era frön i en liten påse eller kaffefilter

  • 6 oktober Föreläsning om Bonsaiodling och skötsel.

  • 27 oktober Besök hos Sunds trädgård.  Höstprydnader i trädgården

  • 17 november Trädgårdsplanerings visioner. Praktisk föreläsning. Stensättning i trädgården.

  • 15 december Julfest.


- Programmet kan ändras ännu så jag sätter ingenting på sidan "Höstens program". Men kunde inte hejda mej, för kanske ni är lika spända på vad vi hittat på!!!

 Vi ses!


 

imagesCA1SPMSJ


 

 

 

 

 

Inga kommentarer: