måndag 20 oktober 2014

Facebook sida på prov!

Hej! Nu har jag antagligen för lite att göra för jag starta upp en facebooksida på prov! Sidan kunde heta  NÖT Norra Österbottens Trädgårdssida. Där kan alla skriva direkt  vad de har på hjärtat. Bra va! Skulle vilja ha en livlig sida där man kan dela erfarenheter m.m. Hoppas att alla berörda parter tycker att det är en bra idé! Återkommer när det blir klart.


005Det om det, men så gjorde jag ett träd, av en käpp, lite hönsgaller, bindtråd och så ris förståss. Här kommer resultatet! Och det tog inte mer än ett par timmar när gubben hade fällt ett träd så jag bara kunde ta ris därifrån. Dethär trädet är av tallris men det går lika bra med vilket annat ris som helst. Och till lilla jul sätter jag i en ljusslinga i trädet och senare brukar jag ha en röd rosett och många smårosetter som fästs i trädet. Pynta kan man göra efter eget huvud!! Vill man prova på så Lycka till, säger jag. Trädet håller tills vårsolen torkar ut det.

Blev ju så inspirerad så jag gjorde en krans av mossa som ligger 014på ett fat. Dit kan man sticka nästan vad som helst och det blir bara såå fint! Värt ett försök säger jag bara! Är det nåt man vill fråga om så hör av er! Ingen blir mera glad än jag!!!

Det var allt för denna gång. Snart ses vi vid Sunds för mera inspiration!!! Nämligen måndagen den 27 okt kl 19.00 vid Sunds. Några av deras florister gör arbeten med bl.a. dekorationer inför allhelgona och säsongsdekorationer som tema. Kom och låt dej inspireras!!!!

Vi ses!


 

Inga kommentarer: