torsdag 22 januari 2015

Nån som börjat så nånting ännu?

imagesNIUJ4M5MHej Såg att det var många som var på FB idag. Kan tänka mej varför.... Kanske vädret har nått att göra med det? Vackert men för kallt...

En av frökatalogerna låg så passligt till på bordet så jag nappa den och nu har jag ett antal påsar som jag ska beställa hem... Jag har en plan! En ny plan... Men vart ska jag (vi) sätta den. En vanlig blomrabatt... Med bara sommarblommor som får skrotas varje höst och så kan man planera nåt helt annat till ett annat år. Låter inte det fantastiskt!!! Jaa, men var ska vi placera den för det imagesIGPTC3YXär ju gubben som hamnar med spaden. Jag vet nog jag men ska försöka hålla mej och ta ett steg i taget. Vi (jag) har haft planer på det stället förut men planen har fallit på att snön tynger ner växtligheten för mycket vintertid. Men NU får den försvinna helt med detta nytänk! Ska beställa frön som vi gemensamt sökt och så får man se framåt våren.... Tänkte den i ljusblått och rosa med inslag av nån limegrön sommarcypress....

- Har ni planer så skriv en stump och dela med er.... Väntar på det!

Nu ska jag planera vidare så....

Vi ses!


 

 

Inga kommentarer: