tisdag 5 maj 2015

Kommande program

 

lundcity-botan-tulpaner[1]


Snart dags för första handelsträdgårdsbesöket! Det duggar tätt med datum till olika evenemang i trädgårdsföreningens tecken. Så håll utkik i minneslistan och här på bloggen. Mera detaljerad infon kommer närmare evenemanget.

Såhär kan det se ut i vår och sommar:

  • 18.5 Besöker vi Petterssons Handelsträdgård i Esse och Blomqvists i Lepplax. Vi samåker och de som inte har bil ska ta kontakt med nån som har. Träff vid  Petterssons handelsträdgård kl 17.30 och så åker vi vidare till Lepplax där vi beräknas vara kl 19.00.

  • 22-23.5 Sunds Dagar! Där deltar vi med att presentera vår förening! Vi behöver folk till detta tillfälle så ring mej 050-382 6629 så slussar dej vidare!  Vi har en tävling, tar emot nya föreningsmedlemmar, berättar om vår verksamhet och så får man ju prata med folk med samma intresse!

  • 6.6 Resan till Jyväskylä! Endagsresa till Jyväskylä. Vi åker med två bussar och det finns platser kvar. Anmäl dej till 050-382 6629. Program finns om du skrollar ner på denna sida.

  • 10.6 Plantbytarkväll på ängen bakom Aspegrens trädgård kl. 18.00. Ta med överskott från trädgården och byt till dej nåt annat spännande! Men kom ihåg Granngarden-TT-maskros[1]att sätt namnlapp på er växtTa fika med och om vädret tillåter kan vi ha pic nic efteråt och växla växtnyttigheter med varandra.

  • 17.6 Midsommarstångsresning på samma äng bakom Aspegrens trädgård. Plocka blommor och för dit i förväg, om du inte kan komma till kl. 16.00 då vi kommer dit för att börja dekorera stången med kvistar och vilda blommor. I massor!!! Där kommer att va sång och musik och dans kring stången! Så kom, med eller utan blommor!

  • 6.7 Bussresa till Karleby, Taimi Taikuri och en hemträdgård vilken meddelas senare.


Detta får räcka för denna gång. Vi har nog planerat mera men det blir mera åt höstkanten så vi får nöja oss med detta nu så återkommer vi närmare hösten.

Resan jag kunde nämna om är 2 dagars resan till Borgå och Kuopio 7 - 9 augusti. Den finns presenterad här på sidan längre ner och man kan anmäla sej till mej på 050-382 6629 före 30.6.

Så har vi Grev/Risöhäll trädgårdar i Larsmo den 25.7 mellan 12-17, dit vi är välkomna!

15.8 Är vi inbjudna av Vasa trädgårdsförening att delta i en föreläsning om pioner och det ska vi göra till en "heldag"! Men vi återkommer även till den.

PSSSST........ En sak att tänka på för oss medlemmar är att när ni handlar så visa medlems kortet genast ni kommer till kassan. Det är tidsödande om ni har en massa med produkter som blir inslagna och när detta är färdigt är kortet i börsen ännu. Så måste allt göras om! Och på kunden efter er kommer det  rök ur öronen!

En glädjande nyhet åt alla är att det ständigt tickar in nya medlemmar!

 

 

Tror att det var allt för denna gång.

images3DLGJMAZVi ses!


 

 

 

 

 

Inga kommentarer: