onsdag 25 november 2015

Snart är det jul igen..

Har varit på styrelsemöte ikväll och nu är kalendern nästan färdig... Vet inte om jag nämnt att föreningen håller på och gör en alldeles egen väggkalender som blir klar nu passligt till julfesten! Fotona är tagna av NÖT medlemmar. Där finns den alltså till salu för jämna pengar 10€. Julklappstips!!!


Anmälningar till julfesten är i full gång. Har du inte ännu anmält dej så är det hög tid... Barbro tfn 050 527 4129 tar emot anmälningar dagtid och Marina tfn 050 364 7752 kvällstid mellan 18-20. Julfesten var ju på hotell Epoque måndagen den 14 dec kl 18.30. Anmälningar till julfesten före 30.11! Julfesten kostar 25€/medlem 30€ för icke medlem. Ur programmet; årets Lucia, spelmän och solosång. Julgåva för ca 5€ medtages.

Så till månadsmötet som hade rubriken "Jul". Invaderarade vår favorit handelsträdgård som tar emot oss och visar villigt matnyttiga idéer till julen. Vi var många 79 hade skrivit sitt namn på listan men vet att det var nog de som undgått listan. Inkl. sittande skrivare. Ett litet urval av foton från månadsmötet!
Ni får va försiktiga för man har sett småtomtarna redan! Midnatt råder tyst det är i husen....

Vi ses!

1 kommentar:

Kitty sa...

Vilken tid den 14:e är julfesten och vad kostar det? finns det någon info nånstans om julfesten och kontaktuppgifter hur man anmäler sig?