A K T U E L L T !!

Måndag 17 september
Besök till Blomqvist Plantskola i Lepplax kl 18.00. Samåk gärna!


----------------------
OBS!! Nu börjar det bli dags att skicka in era trädgårdsbilder inför Almanackan 2019!

Foton får skickas till epost adressen: blomster.jakobstad[at]gmail.com eller genom att sätta in i dropbox och bjuda in ovanstående adress. Sista inlämningsdagen 30.9.2018. En kalender får man som tack om bilden kommer i kalendern.

onsdag 20 januari 2016

Årets första månadsmöte och lite annat.

Månadsmötet löpte i vanlig ordning och programmet räckte till eftersom lotteriet blev lite sent... Det är väl meningen att vi ska va färdiga till ung nio men om man har roligt så går tiden fort!!!


Lite nytt var väl infon om sommarens resor. Så mycket kan man väl säga att en Sverige resa är under planering och tidpunkten för resan blir 5-7augusti. Huvudmålet är Hammarstrand och Spezialplant Larz Danielssons. Mera info när alla detaljer är på plats.

Så har vi kommande mötesdagar så här långt inplanerade.  Den 22 februari är det årsmöte då bjuder föreningen på kaffe och fyllkaka.

Den 21 mars ordnas kurs i Digifotografering med Ulrika Wiik, sekreterare i Jakobstads fotoklubb samt utsedd till årets fotograf. Uppföljningskväll under namnet Kompositionslära återkommer till tidpunkten.

Efter det så är det inte lång tid förrän man får börja gräva i jorden. Men till dess kan man gå ut och njuta av den vackra naturen, nu inbäddad i vitt!

Vi ses!


Inga kommentarer: