- A K T U E L L T -

Månadsträff måndag 18.10 2021 kl 18:30 på Hötorgscentret. Lotterivinster mottages med tacksamhet.

NÖT-Almanackan 2022 är under planering. Vi tar emot fotografier t.o.m 31.10 2021. Se inlägg 13.10 2022

div>
OBS! Medlemsförmånen vid K-Rauta uppdaterad 26.5 2021. Gäller alltså normalprissatta växter, samt växt- och odlingstillbehör. Gäller inte möbler, trädgårdsmaskiner, grillar, växthus, kompostorer osv.

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2021 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

torsdag 15 december 2016

Vilken julfest det blev!

Måste börja med att tacka alla som var med på julfesten i måndags!
Vi hade det sååå trevligt, maten var jättegod och sällskapet likaså.
Fredrik och Barbro höll i trådarna och Dennis Rönngård bjöd på musikunderhållning hela kvällen tillsammans med Sebastian Smeds.
Det bjöds på sång av Felicia Lindfors, Luciatåg från Kyrkoby skola, fröskatten gick vidare till nya händer, Fredrik läste julevangeliet, allsånger sjöngs och några knäppa resenärar kom körande förbi efter utfärden i Nådensdal.

Vi ordnade ett lotteri med fina vinster! En kasse med produkter från Snellmans, En trälåda fylld med fåglarnas delikatesser hade Fredrik med sig, en snygg julplantering från Sunds Trädgård, en Spakorg från Klipperi och lite annat smått och gott.

Och givetvis kom tomten på besök!Så lanserades givetvis föreningens egna årskalender för 2017!
Det är många många timmars/dagars jobb bakom kalendern. Bilderna är tagna av medlemmarna, delvis bilder från resor och event, delvis från egna trädgårdar. Under oktober-november kunde man förhandsbeställa kalendern (8€), och nu när den är till salu så kostar den 10€. De förhandsbeställda kalendrarna kan nu hämtas från Klipperi som finns på Södermalmsgatan 6 i Jakobstad. Det är Eva-Britt som har dem där på salongen, så när ni har ärende in till stan är det nära att titta förbi. Namnlistan finns också där och behöver prickas av, priset alltså 8€.
Kalendern kommer att finnas till salu på våra månadsmöten, men man kan även köpa den på Sunds (finns vid kassan), priset är 10€.
Fint julklappstips till trädgårdsintresserade vänner!
I kalendern finns så mycket mer än bara månaderna och bilderna. Layouten har ändrat en aning, så nu finns rader för egna anteckningar på sidan, numrorna är tydligare och årets alla månadsmöten och tema finns listat. Mässor i både Finland och Sverige och andra trädgårdshändelser finns också upp där. Med den här kalendern håller man sig rätt så uppdaterad.Längst bak finns också hela 2018.

Ni som ännu inte har kalendern ska pricka in 23.1, då är nästa månadsmöte på Hötorgscentret.
Den 20.2 träffas vi igen på Hötorgscentret, då blir det årsmöte! Hoppas att många kan delta då. En del av styrelsen ska få nya ansikten och röstningen sker på årsmötet, samt att vi får ta del av årsberättelse för 2016 mm. Vi har även annat inplanerat för kvällen.

Ha ett fortsatt stämningsfullt december!
/Kristine

Inga kommentarer: