måndag 18 maj 2020

Vår information
Hej alla trädgårdsvänner


Vi har haft en tuff vår med en annorlunda vardag för många av oss. För ett år sedan kunde knappast någon föreställa sig den vardag vi skulle leva i denna vår. Det har inte blivit mycket av någon verksamhet i trädgårdsföreningen under denna vårvinter.

Nu börjar vissa restriktioner så småningom lättas upp. Då är det ännu viktigare att vi kommer ihåg allt det vi lärt oss de senaste veckorna. Vi kan inte umgås på exakt det sätt vi skulle vilja men vi skall försöka se till att vi åtminstone kan umgås utomhus på ett sätt som är tryggt för oss själva men även för våra medmänniskor.

Ni får följa med i minneslistan och på SoMe om vilka arrangemang som kommer att ordnas. Alla planerade resor blir inhiberade. Endagsresan till hösten tar vi ställning till när vi har mer fakta om situationen. Däremot kommer plantbyte på ängen vid Aspegrens att ordnas 8.6 under arrangerade former med planerade avstånd till varandra..

Vi trädgårdsvänner kan glädjas åt våren och allt som spirar, Det är en härlig tid för oss, vi kan ju fritt ströva omkring i våra trädgårdar och handelsträdgårdar. Passa på nu när du rensar i din trädgård att ta tillvara små plantor som du märker med namn och sparar till plantbyte.

Gun

Inga kommentarer: