- A K T U E L L T -

Månadsträff måndag 18.10 2021 kl 18:30 på Hötorgscentret. Lotterivinster mottages med tacksamhet.

NÖT-Almanackan 2022 är under planering. Vi tar emot fotografier t.o.m 31.10 2021. Se inlägg 13.10 2022

div>
OBS! Medlemsförmånen vid K-Rauta uppdaterad 26.5 2021. Gäller alltså normalprissatta växter, samt växt- och odlingstillbehör. Gäller inte möbler, trädgårdsmaskiner, grillar, växthus, kompostorer osv.

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2021 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

tisdag 24 maj 2011

Trädgårdsdagarna 20-21 maj

                                                                       


NÖT var representerade på Sunds trädgårdsdagar i helgen.


Medlemmar ur föreningen berättade om vem vi är och vad vi håller på med. Hugade fick delta i en tävling som bestod av att känna igen 5 buskar. Vinsterna var en perennbok och några fröpåsar. Perenn boken vanns av Gerd Käldman och fröpåsarna av Pirjo Jungell och Marjo Pikkumäki. Man fick också bli medlem i föreningen och vi fick 18 nya medlemmar. Ni är välkomna med!

4 kommentarer:

heidi sa...

härlig blogg och bilderna gillar jag h.www.bimbofashionblogg.fi

plantor sa...

Roligt med positiv feedback. Men så är det också ett trevligt ämne att skriva om. Är du själv trädgårdsintresserad? Och du har själv en fin blogg!

Gun Nylund sa...

Kan någon ge ett tips vad en vit klematissort kunde heta som skulle klara våra förhållanden. Jag har sett bilder av en sort som var översållad med små blommor och växte lite som en buske men minns inget namn.
Gun

plantor sa...

Hej Gun. plantskolorna i nejden har åtmnstone Clematis sibirica `Riga`, sibirisk klematis
Höjd 3 - 4 m
Zon V
Växtläge I sol eller skugga
vita blom, juni och sep.
Jag har själv denhär och den blommar otroligt fast plantan är liten ännu. Du kan googla den så får du se om det liknar den du mena. Sen finns en Alpina plena också men jag vet inte om den finns här men man kan säkert beställa den. GA