tisdag 17 maj 2011

Månadsmöte 16 majI gårkväll hade NÖT månadsmöte på After Eight och för dom som inte var med kommer här en kort återblick. Styrelsen samlades kl 18.00 och pusslade med vårens program mera i detalj. Det återkommer jag till senare.

Salen fylldes ganska snart för kvällens ämne trädgårdsplanering, var ett intressant ämne.  Vi fick många tips på vad man ska tänka på innan man sätter igång och planera sin trädgård. Det som var det viktigaste, som hon betonade flera gånger,var att man inte skall planera för andra utan för sej själv. Vi fick se på  pynt från bl.a.”Ernst kollektionen”. Han hade texter på plåt att sätta ut på lämpliga platser i trädgården. Bilder med stensättningar fick vi se också, det tycks va populärt och dessutom jättesnyggt.

Vår ordförande Fredrik berättade om Sunds dagarna  och en lista gick runt där man kunde sätta sitt namn och va en timme eller två och representera vår förening. Men där fanns luckor ännu så tag kontakt med Lis-Marie så ger hon dej en tid.

Texter till Trädgårsnytt puffa han för också. Det är så att i varenda nummer så kan nån trädgårdsförening skriva en artikel.

Fredrik påminde  om denhär bloggen också. Så vi ska tro att den så småningom blir känd för alla. Så att man kan gå in och kolla om det är ”nåt på gång”.

Sen blev det kaffe och lotteri, alltid lika roligt.

Redigera

1 kommentar:

Cita Schütten sa...

Fredrik,tack för din hjälpsamhet fastän du hade så mycket annat runt dej den första av trädgårdsdagarna på Sund´s Jag hittade namnet på den geranium jag undrade över näml. Jolly Bee.Den heter numera Geranium Rozanne De två anses vara identiska.