torsdag 15 mars 2012

Lite från föreningens senaste styrelsemöte


  • Visste ni om att föreningen har en egen inbetalning. Fråga efter minnesfonden av föreningens kassör Anne-Maj Salo vid månadsmötena. Det finns en sommar och en vinter upplaga. Priset är 7 euro.

  • Svenska Trädgårdsförbundet rf:s årsmöte i Åbo den 24 mars representeras av Fredrik och Gun.

  • Styrelsen tyckte att man kunde puffa för att det varje månadsmöte serveras kaffe och dopp och att varje möte också har ett lotteri. Det skall i fortsättningen finnas på bloggen och i minneslistan men nya kvastar känner inte till allt. Bättring till nästa gång utlovas.

  • Vårens program nämns här bara i korthet nu. Efter vart som de kommer närmare skrivs det om dem här i bloggen och i minneslistan.
  1. Den andra april blir det "Påsktema vid Sunds trädgård" med Fredrik kl 19.00.

  2. Sjunde maj månadsmöte i After Eight och då får vi se foton från vårens trädgårdsmässor i Stockholm och från Åbo. Gun visar bilder från Sissinghurst garden som finns i Kent i England. Lotteri och kaffe!

  3. 25-26 maj är det Sunds dagar och då skall vi ju enligt tradition delta med nån kul frågesport och kanske nåt annat med. Så ringa in i kalendern och kom med och representera föreningen en timma eller två eller varför inte flera timmar. Tiderna är fred från kl 9 - 19 och lörd 9 - 16.

  4.  11 juni kl 18.00 ordnas ett "Plantbytartillfälle" för föreningens medlemmar på lindan vid Rosenlund. Växterna skall vara på plats senast 17.45. Ni minns hur det går till, har man 5 plantor får man 5 "biljetter" till nya plantor......Efteråt åker vi till Gun som visar oss sin trädgård i Sandsund. Vilken kväll alltså!!!

  5. 20 juni är vi med vid resningen av årets midsommarstång.


Såhär ser vårens program ut efter ett intressant och långt möte.

Det finns ännu  plats på resan till Tallin och Türi så ring och boka till Gudrun på tel 050-3826629.

 

 

Inga kommentarer: