tisdag 28 januari 2014

Nytt år - nya frön

HIMG_8060[1] - Kopiaej igen!


Nu är frökatalogerna här och visst börjar det klia i fingrarna. Det är skönt att sätta sej ner och planera för sommaren. Drömma sej bort en stund vid en kopp kaffe.

Fast tanken var nog den att jag ska inte köpa frön i år, för jag hitta i somras en gömma med frön som var köpta i fjolvåras! Så he så! Men i veckan när vi hade träff med en väninna på stan så fick vi lite tid över och så bar det av till blomsteraffären och efter kaffe och bulle så..... Joodå, de hade frön som jag inte hann få ifjol. Så nu har jag dem och lite till.

Men det jag tänkte på var att det kanske finns frön ute i stugorna som kunde byta plats.head-host1[1] Vad jag menar är att skriv hit och berätta vad du har för frön och vad du skulle vilja ha. Sen kommer nån annan som har just den sorten och vill ha nåt annat och så är ruljansen igång.

Skriv och hör av er hur ni har det på fröfronten. Skulle va roligt att höra av er och era funderingar kring detta och annat också för den delen!

Vi ses!Frusna bŠr

Inga kommentarer: