måndag 30 juni 2014

Efter tekniskt avbrott kommer det flera inlägg på en gång...

Trädgården våren 2014 100 mindreFörst hade jag tänkt visa lite från min egen trädgård en solig morgon när inspirationen infann sej och jag börja plantera och figulera...


Dethär är ganska länge sen.

Trädgården våren 2014 116 mindre

Såg att orkideerna började se lidande ut. JAg flytar dem alltid ut i växthuset när vädret tillåter, så får de stå där tills det blir för kallt och då jag tar in dem blommar de nästan till julen.

Blev ju taggad av att fota så jag svepte lite över vad som fanns i växthuset och lite utomhus också. Bilderna får tala för sej själva.Trädgården våren 2014 082 mindre

Trädgården våren 2014 096Trädgården våren 2014 095Trädgården våren 2014 098 mindrerPraktisera ju med "trämorteln" eller vad man ska kall den till. Och det gick ju bra faktiskt bara man kommer ihåg att väta. Nytt spännande sätt för mej att göra krukor.

Och visst växer det i dem. Jag har också rätt länge praktiserat med att ta sticklingar och då är ju måbär alldeles utmärkta att få att växa. Och dem har man ju faktiskt ganska mycket nytta av. Jag har gjort tre stycken häckar och sen har jag runt ett äppelträd gjort en häck. Nu planrear vi att plantera en häck vid infarten där just ingen sol slipper in. Det ska bli spännande att se om det blir nåt. Rätt mycket snö kommer det ju på den vintertid men vi må pröve!!!! Jag gick vidare en sväng i trädgården inspirerad av det vackra vädret och hitta ett och annat....

Trädgården våren 2014 138 mindreTrädgården våren 2014 123 mindreTrädgården våren 2014 088 mindreGör det ont när knoppar brister? Det är nästan så man tycker det! 

Vi ses! 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Inga kommentarer: