- A K T U E L L T -

OBS! Det finns ännu några lediga platser kvar för dagsresan till Brahestad den 14.8. Bindande anmälan kan göras 23.7 -24.7 till Barbro Tfn. 050 5274129. En corona vaccinspruta förutsätts.

19.7 2021 Trädgårdsbesök. Vi samlas vid Jakobstad ABC kl. 18.00

OBS! Medlemsförmånen vid K-Rauta uppdaterad 26.5 2021. Gäller alltså normalprissatta växter, samt växt- och odlingstillbehör. Gäller inte möbler, trädgårdsmaskiner, grillar, växthus, kompostorer osv.

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2021 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

söndag 5 april 2015

Månadsmötet den 13.4.

 


imagesUG4PBSNVInkommande måndag har vi  månadsmöte och då är det ju mitten av april!! Vart tar tiden vägen, det här som man gått och väntat på. Nu lite värme så kommer nog lökarna fram. Här finns inte annat än julrosen som står i blom. Tulpaner har jag inga. Gissa varför...  De andra vårlökarna gömmer sej ännu. Man har kanske inte tillräckligt med tålamod heller.. Å så bor vi så långt västerut. Här hos mej, jojo det har betydelse, ca två veckors skillnad. Kunde man inte tro men så är det! Men nu till månadsmötet.

Till det månadsmötet 13.4 ska Fredrik prata om:

  •  Växthuset som byggnad och odlingsväxter i växthuset

  • Uppdatering om föreningen NÖT:s olika om nätsidor.

  • Samt info om öppna gårdsmiljöer i Larsmo 26.7.

  • Nybildade resegruppen med Gudrun Andersson, Barbro Haasiosalo och Kristina Snellman presenterar vårens första endagsresa till Jyväskylä den 6 juni. Möjlighet att skriva namn på listan finns på månadsmötet.


gagelut2[1] En lista sätts ut nästa månadsmöte, dit du kan sätta ditt namn om du vill ha NÖT på besök eller om du vet nån annan som har en vacker trädgård dit vi kan åka på besök.

Frågelådan finns också utplacerad. Kom med frågor som berör din trädgård så svarar Fredrik i den mån tiden räcker till!

Du vet väl vad blomman heter?


Vi ses!


 

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer: