A K T U E L L T !!

Årets första månadsmöte infaller den 21.1 kl 18.30 vid Hötorgcentret. Kristine Vesterlund kommer att berätta för oss om "Vinterodling/Täckodling". Vi träffas då!
--------------------------------------------------------------

Vi vill gärna ha fler föreningsmedlemmar till "some"-gruppen (socialamedier). Vi i Some-gruppen hjälps åt att hålla föreningens info i sociala medier up-to-date. (Bloggen, Instagram och Facebook). Kom med, det behövs inga förkunskaper, vi hjälps åt och lär oss av varanadra.

söndag 2 augusti 2015

Resor

 

volkswagen-158463_640[1]


Hej, Nu bränns det nästan med sommarresan den 7-9.8. Vill bara påminna om påstigningen. alltså kl 5.50 vid Neste i Edsevö, kl 6.00 vid Jakobstads busstation och 6.20 i Nykarleby... Det är Barbro Haasiosalo som är reseledare. Jag far och sjunga, tyvärr. Hade gärna följt med på trädgårdsresan men såhär är det ibland. Man kan inte få allt här i världen. Men säger i alla fall till er som är på väg att ni ska ha en trevlig resa och kom hem med många nya intryck!!! Pssst! Reseprogrammet utdelas i bussen. Lite förändringar har tillkommit.. Namnlista delas också ut i bussen.

DSC_0761[1]Så till det andra tillfället som är en vecka senare! Evenemangen duggar tätt nu... Anmälningar till föreläsningen om Pioner den 15.8 tas emot på tfn 050-382 6629. Det är Vasa trädgårdsförening som bjudit in oss att lyssna på Leena Liljestrand från Svenska Pionsällskapet "Pionisten". Hon vet det mesta om pioner. Tillfället är gratis men vi har en buss som tar oss till de tre ställen som är inplanerade... Start kl 8.00 från J:stad busstation med Svanbäcks buss. Priset är öppet, det beror på hur många vi blir. Resans pris betalas i bussen likaså maten som blir på Seniorpunkten i Korsholm.

late-summer-gotland-wide[1]Fortsatt trevlig höst!


Vi ses!


 

 

 

Inga kommentarer: