tisdag 23 februari 2016

Årsmötet

Hej Här kommer en rapport från årsmötet igår kväll. Nu har jag inte det exakta antalet medlemmar som var där men tippar på 50-60 pers. He var säkert gratis kaffe och dopp som drog!!! Fredrik svinga klubban vant och mötet räckte inte länge. Det som kan nämnas var att vi fick tre nya styrelsemedlemmar Liljen Fellman, Kristine Westerlund (bloggansvarig) och Eva-Britt Snellman. Och tre gamla trotjänare steg åt sidan nämligen Ingeborg Julin, Anne-Maj Salo och undertecknad Gudrun Andersson avtackades med en vacker blombukett!.

Vi fick alltså en ny bloggansvarig och nu ska jag överräcka mitt skötebarn bloggen vidare. Det känns faktiskt lite vemodigt, trodde jag inte! Det har varit så roligt att sitta ner och vidareförmedla nyheter och aktualiteter från föreningen. Men genom att jag nu inte mera är med i styrelsen så är jag inte såå uppdaterad. Men kanske återkommer jag nångång emellanåt när det passar! Det om det!

Gun Nylund fick vandringstallriken. Hon visste inte riktigt vart hon skulle sätta den. Tallriken går ju inte att ha i trädgården då rostar den väl, undrade hon! Så får du väl putsa den tills den ska tillbaka nästa år, svarade Fredrik!Så småningom blev det kaffe och tårta som föreningen bjöd på!

Efter kaffet fick Nina Holmlund muntur. Hon kommer från Finlands svenska trädgårdsförbund. Nu är hon på resa runt i bygderna och bekantar sej med de olika förbundena och vi fick bekanta oss med henne. Hon hade mycket information om vad förbundet gör och var vi kan komma in i detta arbete men jag tror att jag tar det en annan gång. Psssst så får jag anledning att återkomma.

Till dess, ut i solen!!! Snart ser det ut såhär!

Vi ses!


Inga kommentarer: