onsdag 9 mars 2016

Inför nästa månadsmöte

Tänkte att ni kanske är nyfikna på vad som _MG_8779icahänder på nästa månadsmöte måndagen den 21.3 kl.18.30.

Vi har två trevliga programpunkter:

Först ut är Ulrica Wiik.
Denna trevliga text skickade hon till mig:

Ulrica Wiik heter jag och är medlem i NÖT sedan många år, är inte riktigt aktiv men följer nog hela tiden med vad som är på gång i NÖT.

Mitt stora intresse är fotografering, mina favorit motiv är naturen och blommor. Min granne skrattar säkert många gånger då hon ser att jag ligger på magen med kameralinsen riktat mot mina orensade blomrabatter....


Jag är ingen proffsfotograf, men med åren har jag lärt mej lite knep om att fotograferaväxter och hur man kan ställa in kameran.

Det handlar inte om att ha en stor dyr kamera, det går mycket bra att få superfina bilder med en liten pocketkamera.

Jag vill gärna dela med mej av mina tips till er NÖT-medlemmar om vad man kan tänka på för att få bilder av växter och trädgårdar att sticka ut lite. Jag tänkte visa lite av mina bilder och berättar om mina erfarenheter av naturfotografering.
Välkommen!

Sedan kommer Fredrik att prata om vårens lökar och knölar.
Vi får praktiska råd och tips om hur vi ska lyckas med fördrivningen av ex. Dahliorna.

Välkommen med på nästa möte!
Det ska bli trevligt med både föreläsningarna och den sociala samvaron!
Vi ses på Hötorgscenteret!

Jag vill ännu påminna om resan till Tallinn-Jäneda. Det finns ännu platser kvar, så det är bara att anmäla sig. Efter månadsmötet kommer Vasaföreningen också att bjudas in så att vi fyller hela bussen. (Klicka här för att hitta information om hur du anmäler dig)

/Kristine

1 kommentar:

Barbro Haasiosalo sa...

Hej!
Det finns inte allt för många platser kvar, så det blir nog bara vår egen förening som åker. Så de som vill med, ska nog anmäla sig nu, för annars kan det vara försent!
H Barbro