tisdag 23 februari 2016

Trädgårdsresa till Tallinn-Jäneda

Nu har resegruppen ryckt i många trådar och telefonen har gått het!
De har nu satt ihop en resa med Ingves & Svanbäck till Tallinn den 27-29.5.2016. Ni kan redan nu anmäla er till Barbro på telefon 050-5274129 eller via mail barbro.haasiosalo@multi.fi. Anmälningen måste vara in före 31.3, men gärna så fort som möjligt.

Dag 1.  Bussen samlar upp resenärer och kör (med pauser) till Helsingfors. Vi äter lunch i Överby, pris 10,50€/pers samlas upp i bussen). Där får vi även guidning. Tallink m/s Star avgår 16.30, möjlighet att boka buffé ombord, och anländer till Tallinn 18.30. Incheckning på Tallinn Park Inn by Radisson Meriton Conference & spa hotell i 2-pers rum. Hotellet är bytt igen. Finns beläget i centrum nära gamla stan.  Kvällen fri.

Dag 2.  Dagen börjarer med frukost innan vi kör till Karnalux handarbets affär. Där kan man frossa i alla möjliga handarbetsartiklar, tyger, mönster och garn mm. Färden fortsätter till Järneda och dess blomstermarknad. Här tillbringas hela dagen bland planteringar, blommor, växter och inredning. Här hittar vi tips och idéer samtidigt som vi kan fynda hem trädgårdsprodukter. Efteråt besöker i Sadevälja med bl.a. Klematis-hemträdgårdar. Möjlighet till gemensam middag på kvällen (ska meddelas till Barbro så hon får boka bord). Mera om meny och pris nästa vecka.

Dag 3.  Frukost och utcheckning. På förmiddagen kör vi till Hortes plantskola för en shoppingtur innan vi fortsätter till terminalen. Tallink m/s Superstar avgår 13.30, möjlighet till buffé ombord om så önskas, och kommer iland 15.30. Vi pausar under hemfärden och beräknas vara hemma på kvällen.

Priset på resan är endast 235€/pers.    (grupp 35-50 pers.)

I priset ingår:
- Busstransport i 50-pers. buss
- yrkeschaufför
- Båtbiljetter helsingfors-Tallinn t/r
- 2x logi på Tallink express hotell i 2-pers. rum
- 2x Hotellfrukost
- Bussutfärd till Jäneda blomstermarknad

I priset ingår inte:
- Reseförsäkring
- Inträden

Så nu gäller det att boka din plats så att du hinner med på resan!

Jag får samtidigt passa på att säga "HEJ". Som ny bloggansvarig och styrelsemedlem ska jag nu göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Detta är en helt ny bloggportal för mig, men jag lär mig säkert använda den bara jag börjar på.
Hälsningar: Kristine

2 kommentarer:

Boris och Ritva Björklund sa...

Vi, Ritva och Boris Björklund, är intresserade av resan och anmäler oss. Vet inte om detta gäller som anmälan, så jag skickar SMS-meddelande också.

admin. sa...

Roligt att ni vill med på resan. Jag har fört vidare anmälningen.
/Kristine