- A K T U E L L T -

Månadsträff måndag 18.10 2021 kl 18:30 på Hötorgscentret. Lotterivinster mottages med tacksamhet.

NÖT-Almanackan 2022 är under planering. Vi tar emot fotografier t.o.m 31.10 2021. Se inlägg 13.10 2022

div>
OBS! Medlemsförmånen vid K-Rauta uppdaterad 26.5 2021. Gäller alltså normalprissatta växter, samt växt- och odlingstillbehör. Gäller inte möbler, trädgårdsmaskiner, grillar, växthus, kompostorer osv.

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2021 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

måndag 2 maj 2016

Nästa månadsmöte

Maj månadsmöte!


Måndagen den 9.5 kl.18.30 hålls igen månadsmöte på Hötorgscentret. Efter förra månadsmötet när vi fick höra Fredrik prata om Pioner tror jag att det var många som gick hem med massor av inspiration och massor av ny kunskap.

Denna månad kommer vi återigen att få höra Fredrik föreläsa, denna gång om Mormorperenner/gammaldagsperenner.

Vi inleder med att ta kaffe och smörgåsar direkt innan man går och sätter sig. Detta är som vanligt 4€, som man sätter i koppen på serveringsdisken.

Kl.18.30 börjar vi på direkt med information om resor mm och föreläsningen om pioner.

Vi säljer som vanligt lotter, 1€/st. Frivilliga lotterivinster medtages.

Nu vill vi gärna ha era tips om besöksvärda trädgårdar i närregionen!


Vi har plan på att söka oss mot Nykarleby-Munsala hållet och vill gärna få förslag. Har ni förslag på trädgårdar i annan region vill vi gärna höra om dem också!
Under månadsmötet kommer en lista att skickas runt. Skriv in namn och plats på trädgårdar du tucker att vi kunde besöka. Deltar du inte i mötet kan du maila in dina förslag till oss på blomster.jakobstad@gmail.com.

Hjärtligt välkomna!

H. Styrelsen

Inga kommentarer: