onsdag 31 maj 2017

Information inför juni månad!

Nu kommer det lite information om kommande händelser här.

Måndag 5.6.17 kl.18.00 är det plantbytarkväll på Aspegrens ängen.
Kom ihåg att ni ska ha namn på era växter, gärna vetenskapligt namn. mer info när ni anländer till platsen. Vi säljer inga plantor! Kommer man med två plantor får man också välja två plantor. Sker i tur och ordning.

Vi påminner er också om plantdonationer.
Från föreningen kommer vi att finnas på ett par olika event i sommar där vi har möjlighet att sälja plantor. Pengarna går till föreningens kassa och används för föreningen. Vi tar gärna emot era plantor, krukade och märkta.

Strömsö ordnar sin trädgårdskväll torsdag 8.6  kl.16-21.
Man kan ta sig till Vasa torg och därifrån åker skytteltrafik med buss mellan torget och Strömsö. Föreningen finns även där tillsammans med förbundet och visar upp sig. Föreläsningar, workshops och olika "experter" kommer att finnas på trädgårdsgatan. Plantloppis ordnas och man får komma och sälja sina egna plantor ifall man vill.
Här hittas en länk till eventet: Strömsö

Midsommarstången reses onsdag 21.6 kl.18.
Talkot påbörjas kl.16 och det behövs hjälp! ca 20 personer behövs när buketterna ska bindas. Plocka blommor och leverera till platsen innan. Vi försöker ha färgtemat blå-vitt inför Finland 100år.
Kom med och dansa runt midsommarstången!



Lördag 1.7 kl.17 ordnas en mingelkväll/gardenparty på Bjärgas.
Kvällen kommer att tillbringas tillsammans med Helsingforsföreningen Wohls med både föreläsning och mat. Vi har begränsade platser och info om hur man anmäler sig kommer alldeles snart. Priset på maten är 25€/person och det blir grillat och sallader mm + efterrätt från Sigrids service.

Inga kommentarer: