- A K T U E L L T -

NÖT-Almanackan 2023 planeras! Fotografier och förslag till program för 2023, kan skickas till not@nottradgardssallskap.fi senast 17.10 2022 eller tas med på minnessticka till månadsmötet 17.10. Förslag till program kan skickas per SMS till Fredrik Tfn.050 3226009 om du inte har något foto.
div>

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2022 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

tisdag 31 oktober 2017

Info om november mötet

Julinspiration på Sunds Trädgård måndag 13.11 kl.19.00

Iår är vi tillbaka på Sunds Trädgård för att inspireras inför julen.
Vi ser så fram emot detta och vi vet att det kommer att bli en fantastisk kväll!
Sunds kommer att förevisa och ha arbetsdemonstrationer i 3-4 stationer med olika teman. Vilka de är vill vi inte säga, utan det får ni se när ni kommer. Ni kommer att gilla det.

Kaffe och tilltugg kommer det även att bjudas på.

Föreningen finns där med egna bord för information, försäljning av våra produkter och info/anmälning till resor och julfesten.

Almanackan lanseras!
Vi börjar nu vara på slutrakan med almanackan som snart går i tryck. Vi har iår bestämt oss för att lansera den en månad tidigare än vanligt. Därför kommer den att vara rykande het direkt från tryckeriet så att ni får möjlighet att köpa den på julinspiskvällen.

Den är 10€ även iår.
Gåva till lillajul??!!

Kom med oss och inspireras i den härliga miljön som Sunds bjuder på!
Vi är nog lyckligt lottade att ha så fint och mångsidigt trädgårdscenter i nejden!

/Kristine

Inga kommentarer: