torsdag 1 september 2011

Höst träff vid After Eight

Så var en sommar åter tillända. Men vilken sommar vi haft! Ingen kan väl klaga på vädret i sommar. Till och med regn har kommit i lämpliga doser. Nästan alltid nattetid, härligt. Men nu ligger daggen kvar hela dagen och ett och annat gult blad singlar ner. Lite vemodigt men på samma gång är det nåt nytt på gång. Lökar ska inhandlas och planteras. Såhär är det nästan alltid hemma hos mej! Man kommer hem med en väska fylld med påsar som har bilder med fantastiskt vackra blommor på men ivern stillar sej när man väl hemkommen undrar vart ska man sätta dem? Hur såg det ut i våras? In och kolla om man har foton som berättar.......  Måste fråga om det är nån som har drivit t.ex. tulpaner till julen? hör av er till bloggen och berätta hur ni gjorde. Kanske har ni nån fin bild att sätta in också. Om det inte lyckas så ta kontakt, så kan jag hjälpa.

Men nu till verkligenheten!


Hösten första träff blir vid After Eight måndagen den 5 september kl 19.00. Ta foton med från sommarens träffar. Men plocka också med privata bilder. Det är alltid trevligt att se hur andra har det. Kaffe och lotteri blir det som vanligt.

Besöket vid Bjärgas


Samlade ca 20 st som blev mottagna på bästa möjliga sätt. Bilder visades och man fick veta hur örtagårdsprojektet startades. Guidning runt hela området med alla dess stugor och därefter provsmakades bröd med örter som smaksättning. Plus och alla örttéer och sylter man fick bekanta sej med.

Därefter kaffe med smörgåsar och glass med rabarbersylt. Mums....

"Vi hade en riktigt bra kväll och de som inte var med ska känna sej besvikna", säger Lis-Marie. Och jag är beredd att tro henne, men det är inte alltid det passar alla och då måste man prioritera. Men en annan gång. Som nu på måndag har jag ett annat möte på samma tid, men jag kommer så fort jag hinner.

Kan inte låta bli att minnas venetsianska aftonen!!!!  Vilket väder, 20-25 grader sent mot natten och vindstilla. En fin avslutning på sommaren.

Hälsar Gudrun

 

 

 

Inga kommentarer: