- A K T U E L L T -

NÖT-Almanackan 2023 planeras! Fotografier och förslag till program för 2023, kan skickas till not@nottradgardssallskap.fi senast 17.10 2022 eller tas med på minnessticka till månadsmötet 17.10. Förslag till program kan skickas per SMS till Fredrik Tfn.050 3226009 om du inte har något foto.
div>

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2022 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

fredag 19 oktober 2012

Månadsmöte 22.10 på After Eight

Kom och lyssna när Wiveka pratar om  deras trädgårdsresa till Wales.


Kan va underbart att se annat än detta evinnerliga regn som vi får dras med. Men det är ju bra att det inte är snö!!! Man måste ju tänka positivt, eller hur!

Så har vi en trädgårdsresa till Danmark på kommande. Kom och hör vad som erbjuds. Det blir en jättefin resa i slutet av maj. Sätter den här också men månadsmötet blir de första att få veta. Spännande!

Vi ses! 


 

 

2 kommentarer:

Tant Grön sa...

Vem kan va me di Trädgårssällskapet
ska man ha stor trädgård eller

Gudrun sa...

Hej Tant Grön! Roligt att du tog kontakt och jag kan meddela dej att vi inte har några höga krav på våra medlemmar. Din signatur avslöjar att du är trädgårdsintresserad och det räcker. ;) Vill du sedan skriva in dej så ta kontakt med vår sekreterare som finns under fliken: Styrelsen. Hon berättar mera. Välkommen med!