- A K T U E L L T -

NÖT-almanackan 2022 finns till försäljning! Kan köpas vid Sunds Trädgård eller på månadsmöten för 10€ eller beställas hem på posten för 15€. Gun tar emot beställningar SMS Tfn. 0505328371

div>
OBS! Medlemsförmånen vid K-Rauta uppdaterad 26.5 2021. Gäller alltså normalprissatta växter, samt växt- och odlingstillbehör. Gäller inte möbler, trädgårdsmaskiner, grillar, växthus, kompostorer osv.

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2021 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

tisdag 8 januari 2013

Gott Nytt År 2013

646194[1]God fortsättning på det nya året! Nu är det full fräs i frökatalogerna som dimper ner en efter en. Man kan som vanligt inte låta bli att plita ner och beställa frön, de ser så lockande ut!


Och visst är det ju lite därför man håller på med trädgården. Nyfiken att följa med och se om det blev något. Och sen glädjas åt resultatet!

Nästa måndag den 14 jan. samlas vi till årets första månadsträff som denna gång blir i Svenska Gården, lilla salen. Tiden är den vanliga kl 19. kaffe serveras och lotteri har vi som förr. Fredrik har lite vårnytt att berätta om och så finns Danmarks anmälningslista framlagd. Temat för kvällen är "Fotografera din trädgård". Det ska bli spännande att få tips av ett proffs, Linda Tallroth Paananen. Välkomna!

tradgardsbroschyr_2012_sidor-1[1]Lade lite tips på nya sidan Länkar m.m. Gå in kolla vad förbundet (vår takorganisation) är för nåntng och vad de sysslar med. Dessutom kan du ta del av den fina broschyren "Odla & ät opp", alltid lika aktuell. Mycket nöje!

Vi ses!


 

 

 


 


 

  

 

 

1 kommentar:

Tant Grön sa...

oj vad synd att jag ej kan va med, hade väntat på fotografering --av växter- Ska i jobb så att va med 1 timme 20 min blir bara stress för mig.
Ha en bra kväll i allafall