- A K T U E L L T -

Anmälan till sommarens resor 2023 tas emot av Gun på Tfn. 050 5328371. Anmälan är bindande.
div>

NÖT-Almanackan 2023 kan köpas för 10€ vid Sunds Trädgårdscenter och vid våra månadsträffar. Den kan beställas hem per post och kostar då 15€. Gun tar emot beställningar Tfn. 050 532837.
div>


tisdag 8 januari 2013

Gott Nytt År 2013

646194[1]God fortsättning på det nya året! Nu är det full fräs i frökatalogerna som dimper ner en efter en. Man kan som vanligt inte låta bli att plita ner och beställa frön, de ser så lockande ut!


Och visst är det ju lite därför man håller på med trädgården. Nyfiken att följa med och se om det blev något. Och sen glädjas åt resultatet!

Nästa måndag den 14 jan. samlas vi till årets första månadsträff som denna gång blir i Svenska Gården, lilla salen. Tiden är den vanliga kl 19. kaffe serveras och lotteri har vi som förr. Fredrik har lite vårnytt att berätta om och så finns Danmarks anmälningslista framlagd. Temat för kvällen är "Fotografera din trädgård". Det ska bli spännande att få tips av ett proffs, Linda Tallroth Paananen. Välkomna!

tradgardsbroschyr_2012_sidor-1[1]Lade lite tips på nya sidan Länkar m.m. Gå in kolla vad förbundet (vår takorganisation) är för nåntng och vad de sysslar med. Dessutom kan du ta del av den fina broschyren "Odla & ät opp", alltid lika aktuell. Mycket nöje!

Vi ses!


 

 

 


 


 

  

 

 

1 kommentar:

Tant Grön sa...

oj vad synd att jag ej kan va med, hade väntat på fotografering --av växter- Ska i jobb så att va med 1 timme 20 min blir bara stress för mig.
Ha en bra kväll i allafall