tisdag 31 mars 2015

NÖT:S Gruppriser grupp minst 10 pers.

image[3]Nolia Trädgårdsmässa i Umeå 25.-26.4 165,- 10% =149,- / pers.


Trädgårdsintresset har hos många ökat explosionsartat de senaste åren. Intresset fortsätter att växa, så även i Norrland. Här i norr behövs en egen trädgårdsmässa och den arrangeras nu i Umeå. Alla har en trädgård; på tomten, balkongen, uteplatsen eller fönsterbrädan. Och många har drömmar, stora som små. Man vill skapa sin egen gröna sköna oas och därför är Nolia Trädgård efterlängtad. Mässan är en renodlad trädgårdsmässa fylld av inspiration, idéer, kunskap, rådgivning, nyheter och trädgårdspersonligheter. Här finns en scen där kompetenta föreläsare lockar med intressanta och aktuella ämnen.

Upplev Umeå! Vandra längs gågatan och shoppa, sitt ner på ett mysigt café och upplev den härliga atmosfären. Njut i det nybyggda och nyrenoverade hotell Comfort Winn.


Möjligheterna är många i Umeå!


Nolia Trädgård är Norrlands egen trädgårdsmässa som arrangeras för fjärde gången. Mässan finns på gångavstånd från centrum!


I priset ingår:

  • Bussresa enligt program

  • Båtresa Vasa-Umeå tur/retur

  • 1 natt på hotell Comfort Winn i 2-personers rum

  • 1 hotellfrukost

  • Chaufför


 

Dag 1


Lördag 25.4 VASA – UMEÅ
Bussen samlar resenärerna och kör till Vasa hamn. M/s Wasa Express avgår kl. 09:00 och är framme i Umeå kl. 12.30. Efter ankomsten till Umeå hamn kör vi till Umeå centrum. Incheckning på hotell Comfort Winn i dubbelrum på eftermiddagen.

Nolia Trädgårdsmässan 24-26.4.2015, öppet kl. 10-17 alla dagarna (inträde 80 Skr).
Alla har en trädgård; på tomten, balkongen, uteplatsen eller fönsterbrädan. Och många har drömmar, stora som små. Man vill skapa sin egen gröna sköna oas och därför är Nolia Trädgård efterlängtad. Mässan är en renodlad trädgårdsmässa fylld av inspiration, idéer, kunskap, rådgivning, nyheter och trädgårdspersonligheter. Här finns en scen där kompetenta föreläsare lockar med intressanta och aktuella ämnen.

Nolia2015b

Här finns allt som rör trädgården och trädgårdsskötsel; frön, lökar, sticklingar, plantor, blommor, redskap, maskiner, uterum, växthus, pooler, utomhusspa, solskydd, möbler, grillar, trädgårdskonst, belysning, tidskrifter, rådgivning, utbildningar med mera…

 

slider-umea    Umea1

Det finnsockså tid att besöka någon av de stora shoppinggalleriorna eller äta gott på en mysig restaurang eller cafeteria i centrum. Se mera program om vad som händer i Umeå t.ex. på www.visitumea.se. I Umeå finns t.ex. Upplevelseparken, Guitars the Museum, och det nya kulturhuset Väven med museum, restauranger, bibliotek m.m. m.m.

 

Dag 2


Söndag 26.4 UMEÅ – VASA
Hotellfrukost och utcheckning. Vi kör mot hamnen ca kl. 12:00 då m/s Wasa Express avgår från Umeå kl. 13:00. Ankomst Vasa hamn kl. 18:30 då vi startar resan hemåt.

Denhär resan kan du anmäla direkt till Ingves & Svanbäck och säg att du är NÖT medlem.

imagesCXTW8ITGVi ses! 

Inga kommentarer: