onsdag 6 juli 2016

Påkommande i sommar och höst

Sommarens och höstens kommande program


Besök i hemträdgårdar i Nykarleby tisdag 12.7 kl.17.45.


Samling på Nykarleby torg kl.17.45. Vi delas in i fyra grupper och åker runt till trädgårdarna turvist. Kl.18 åker vi iväg från torget till trädgårdarna. Vi har 45 minuter per trädgård och besöker dem enligt ett roterande schema. Vi beräknar att avsluta trädgårdsrundan runt kl.21. Trädgårdarna vi besöker är Nässlin, Neuman, Palm och Strang.

Besök i hemträdgårdar i Katternö och Esse 22.8.


I augusti besöker vi två trädgårdar till. Det blir hos Määttä i Katternö och Dahlstrand i Esse. Närmare om tider senare. Samåk gärna för att minska parkeringsproblem.
(Observera att datum har ändrat pga programkrock!)

Besök på Blomqvist plantskola 12.9


Höstens första månadsmöte blir på Blomqvist plantskola i Lepplax. Leif berättar om bär mm och vi får gå runt och titta/shoppa.

Månadsmötena på Hötorgscentret drar igång igen fr. 10.10


Föreläsare och ämne meddelas senare.

Föreningens månadskalender 2017


Nu är det dags att gå igenom era bilder som tagits under det senaste året. Vi samlar in bilder till nästa års kalender redan nu, så det är bara att skicka på föreningens mailadress blomster.jakobstad@gmail.com
Vi går igenom alla bilder och väljer ut flera bilder för varje kalendermånad. Denna gång kommer även växtnamn att synas och fotografens namn. Skriv gärna i mailet vilken växt som syns på bilden ifall det är en närbild på en enskilld växt. Vi har inte satt ut någon deadline ännu, men bilderna får helst vara inskickade före september.

Det var lite av programmet som är påkommande i när framtid. Vi ses!

/Kitty

Inga kommentarer: