tisdag 18 oktober 2016

Julinspiration i Karleby och Julfesten

Nu är det dags att anmäla sig till årets julfest som blir på Hotell Epoque måndagen den 12 december kl.18.30.


Det blir julbord med både varma och kalla rätter. Priset är 25€ för medlemmar och 30€ för icke medlemmar. Vi kommer att njuta av god mat, fin musik och annat program i trevligt sällskap. Ta med en julklapp för ca 5€.

Anmälan till julfesten görs via NÖT's mail på blomster.jakobstad@gmail.com eller Barbro på barbro.haasiosalo@multi.fi. Kan även göras per telefon dagtid till Barbro 050-5274129 och kvällstid till Marina 050-3647752.

Kalendern för 2017 är hårt pågång och bitarna börjar falla på plats!


Skillnad detta år är att man har möjlighet att förhandsbeställa kalendern fram till sista november. Priset på förhandsbeställd kalender är 8€, efter det är priset 10€ som normalt. Kalendern lanseras på julfesten och fås där för de som är på plats, övriga kan hämta ut sin kalender på ett månadsmöte eller från Sunds Trädgård. Under julfesten finns den till salu och efteråt finns den på båda de tidigare nämnda platserna.

Ni har kanske hört eller läst om november månadsmöte som blir "Julinspiration på Lindell Flowers" i Karleby den 21.11.


Detta möte behöver man anmäla sig till så att vi vet att det säkert finns plats för alla. Den som inte vill/kan ta sig dit själv har möjlighet att komma med buss för 10€/person. Busslistan har inte många platser kvar, så anmäl dig i tid så att du inte missar din chans.

Bussen startar 17.30 från busstationen i Jakobstad och kör Larsmovägen där den gör ett stopp vid busshållsplatsen framför S-Market i Holm och ett stopp vid Öja Market innan den når sin slutdestination.


Bild lånad från svenska.yle.fi

Väl framme i Karleby börjar vi med att gå upp till lunchrestaurangen ovanför butiken (finns hiss för de som inte vill gå i trappor), där vi får kaffe/te salta pajer och något sött för 5€/person. Från styrelsen ger vi lite info innan vi får äran att lyssna på Owe Salmela (känd från Strömsö) som ska berätta om butiken och julen, vad som är aktuellt och årets trender mm. Kommer att bli intressant. Självklart ska vi mingla runt och bekanta oss med butiken också.

Hemfärden startar ca. 21.00 och kör samma väg tillbaka.

Anmälan görs till Barbro på mail eller telefon innan 7.11. Namn och telefon ska finnas i anmälan samt ifall man tar egen bil eller vill åka med bussen. Vill ni åka buss så skriv var ni vill stiga på.

Vet du inte var butiken ligger och kommer med egen bil så klicka på länken för att se platsen på KARTA.

/Kristine

Inga kommentarer: