- A K T U E L L T -

Anmälan till sommarens resor 2023 tas emot av Gun på Tfn. 050 5328371. Anmälan är bindande.
div>

NÖT-Almanackan 2023 kan köpas för 10€ vid Sunds Trädgårdscenter och vid våra månadsträffar. Den kan beställas hem per post och kostar då 15€. Gun tar emot beställningar Tfn. 050 532837.
div>


tisdag 15 november 2016

Sara Bäckmo i Nykarleby

Det var en trevlig fredagkväll den 11:e november då nejdens trädgårdsvänner hade samlats i Stjärnhallen i Nykarleby för att lyssna på kvinnan bakom succébloggen/boken "Skillnadens trädgård", Sara Bäckmo!


På plats såg jag många bekanta "NÖT-ansikten". Tror att de flesta delar min åsikt om föreläsningen, åtminstone har jag förstått det när jag pratat med andra närvarande. Sara är en fantastisk föreläsare! Så ödmjuk och naturlig på scen, behaglig röst att lyssna på, inspirerande, flamsade inte och att sedan krydda upp det med hennes härliga personlighet. En av de trevligaste föreläsningar jag varit på, när det kommer till kända trädgårdsprofiler!Hela kvällen blev mer personlig när hon involverade publiken med frågor och svar. Efteråt ville de flesta hälsa på Sara och få sin bok signerad. Verkligen lyckad kväll! Åtminstone jag blev ännu mer inspirerad än jag varit innan, och jag följer både hennes blogg och youtube-klipp (kika in genom att klicka på dem).

Jag fotograferade och filmade en del under kvällen. Klippte ihop filmsnuttarna till ett sammandrag av kvällens föreläsning. Vill ni se den så kan ni kika på det genom att klicka HÄR.

/Kristine

Inga kommentarer: