fredag 10 mars 2017

uppdatering av information

Våren är på ingång och föreningens verksamhet löper på som vanligt. Resorna är under planering och årets aktiviteter är under arbete.


Mars månadsmöte är måndagen den 20.3. Då gästar Owe Salmela oss med en intressant föreläsning om trädgården på strömsö. Vi börjar som vanligt med kaffe och smörgåsar från kl.18.30. Kaffe och smörgås är 4€/pers, där ingår även hyra för att vi får hålla våra träffar på Hötorgscentret. Mötet inleds kl.19.00. Lotteriet ordnas som sedvanligt. 1€/lott, frivilligt att ha med lotterivinst.

Ålandsresan är full! Är man intresserad att komma med så kan man anmäla sig till reservlistan. Det brukar för det mesta komma någon avbokning, så då har man chansen att plocka sig en plats. På resan ner så stannar bussen första gången redan vid Linds kök i Närpes. Där får vi något salt att äta, då tillkommer ca 10-12€/pers. Programmet och besöksmålen börjar vara ganska klara och vi tror att detta kommer bli en resa att minnas!

Tack för alla förslag på besöksträdgårdar vi fick in på årsmötet. Ni får gärna komma med ännu fler förslag så kan vi sätta ihop en kvällsutflykt med flera besöksmål. Just nu är de förslagna målen ganska utspridda, så vi har ännu inte fastslagit i vilken riktning vi ska åka.Almanacka 2018 har redan kommit på tal! Det blir en kalender även iår. Vi vill nu påminna er att ta bilder under årets alla månader så att ni har fina bidrag när det blir dags att börja lämna in (antagligen i september). Det är trädgårdsbilder och bilder från våra evenemang och resor som efterlyses! Tänk på att bilderna behöver vara mellan 1-8mb stora och inga mobilbilder. Detta för att de ska hålla för tryckning utan att bilden splittras sönder.

I april ordnas en kryddkväll på Sunds den 24.4, så det ska ni pricka in i kalendern. Hur kvällens program ser ut är lite öppet ännu, vi återkommer senare. Detta är Nöts eget program som dras av Fredrik och Kristine. Mer info senare...

Det var lite om vad som händer nu. Kolla in här med jämna mellanrum så hålls ni uppdaterade. Under fliken "resor 2017" uppdateras informationen vartefter vi gör framsteg i planeringen. Under fliken "möten & program" hittas alla månadsmöten, utflykter och evenemang.

Vi ses på nästa månadsmöte!

/Kristine

Inga kommentarer: