onsdag 2 april 2014

Föreningsmedlems inlägg

Hej på er! ddd2b3711efb1f64[1]Jag har i år försökt mig på att driva upp plantor från frön. Försökte nog också för några år sen, men de blev så otroligt klena. Jag har sått Hjälmböna och det var nog alldeles för tidigt, för de är ca 20 cm redan, ha ha ha. Sen hade jag inga stickor att skriva på, så jag tog lite stadigare papper tillfälligt och tänkte att jag byter ut det sen. Tyvärr kom det där ”sen” lite för sent, så jag hade svårt att tyda vad det stod på lapparna. Igår skolade jag om en del av mina busktomater, så få se vad det blir av det.
Igår gjorde jag en riktigt knasig affär…jag köpte en gammal vävstol för 10 euro vid Missionsstugan i Jakobstad och min man trodde att allt förnuft och förstånd försvunnit. När jag berättade vad jag skulle ha den till, tittade han på mig och sa, att du är ju alldeles från vettet. MEN…ni kan kanske gissa, vad jag ska ha den till? Jo mina hjälmbönor ska 838[1]klättra på den i sommar!

Såhär hälsar Barbro. Hoppas att du får ordning på din böna. Den är ju dessutom snygg bara att se på. Skulle va roligt att få flera inlägg som berättar om vad det är ni sysslar med i er trädgård. Jag är ju lite nyfiken också så.... Nää  skojar bara. Hör av er när tanken kommer på... Jag väntar...

Vi ses!


 

 

 

Inga kommentarer: