- A K T U E L L T -

NÖT-Almanackan 2023 kan köpas för 10€ vid Sunds Trädgårdscenter och vid våra månadsträffar. Den kan beställas hem per post och kostar då 15€. Gun tar emot beställningar Tfn. 050 532837.
div>

Du borde ha fått Medlemsinfo och bankgiro för medlemsavgiften på posten. Om du inte fått det, vänligen kontakta Berit Hakkila, Tfn 050- 5946371. Medlemskortet för 2022 kommer på posten när medlemsavgiften är betald.

måndag 28 april 2014

Runsala och Åbo

WP_000278Snabbvisit till Åbo men vi vigde ett par timmar för att se vårprakten i Runsala botaniska trädgård. En ljuvlig dag med bästa tänkbara vårväder. Säkert var det likadant här också! Kunde konstatera att inte är vi såå mycket efter. Men kanske backsipporna inte riktigt blommar här ännu. Är de inte fina så säj... 


WP_000287    WP_000273

Den till vänster är en skönhet som jag inte kan namnet på men den lyste upp som en sol så kan kunde inte undgå den. Kanske nån som kan tipsa vad det är! Den till höger kanske är en botanisk tulpan.  Liknar lite en grekisk som jag hållit ögonen på men inte fått i min trädgård ännu. Nu är det för sent för vi har de som gillar tulpaner som mat!!!

öppningWP_000294

På bilden till höger står Steffe som är hjärnan bakom bloggen. En sprillans nysläppt blogg i Svenska Trädgårdsförbundets namn. Adressen jo den är: www.snack-i-rabatten.fi. Vem som helst kan skriva några rader där. Det kan väl va kul att se vad de håller på med i sydöstra delen av vårt land, typ i Lovisa! Har du nåt bra tips eller nåt intressant du vill förmedla till andra så här finns möjligheten!!!! Bredvid honom står Nina Holmlund som är förbundets verksamhetsledare och ansvarig redaktör till tidningen Trädgårdsnytt.

Mässan hölls i Hotell Caribia och man möttes av en coktail av färger i en maffig plantering!WP_000301

 Vi ses!


 

 

 

Inga kommentarer: