söndag 21 januari 2018

Kurs i vintersådd

Ifjol, på mars månadsmöte, berättade Kristine Vesterlund om kallsådd/vintersådd på friland. Vintersådd var ett odlingssätt som var helt ny för många av åhörarna. Nu har ni tillfälle att gå en kvällskurs med Kristine om just vintersådd. Kursen ordnas av Sunds, nu inkommande torsdag, 25.01.2018 kl 19.00.

Kursen kostar 10€ (inklusive kaffe och dopp). Så kom och ta en fika vid Sunds och lyssna på hur du kan förlänga din odlingssäsong. Anmälnings uppgifter och info om kursen, finns på Sunds websida, här, eller klick på bilden nedan. Vi ses på torsdag vid Sunds!



Månadsmöten:
En påminnelse även om morgondagens, (22.1.2018 kl 18.30) intressanta föreläsning på årets första månadsmöte vid Hötorgscentret. Owe Salmela berättar om trädgården på Strömsö och visar bilder. Missa inte det! Kom ihåg att det hör till att betala en slant, även om du inte dricker kaffe. Summan vi samlar in går till hyran för Hötorgscentret.

Resor:
Det finns ännu platser kvar på föreningens resa till Nordiska trädgårdar i Stockholm 24-26.3.2018. Info om resan finns här

\Nina Gustafsson

Inga kommentarer: